1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Hazal Kaya’dan eşi Ali Atay’a “Ölümlü Dünya 2” tebriği

Taff Pictures imzalı “Ölümlü Dünya 2” filmi 62 bin ön satışla gişe yolculuğuna başladı. Filmin ilk gün gişesinin 110 bin olması bekleniyor.

Hazal Kaya’dan eşi Ali Atay’a “Ölümlü Dünya 2” tebriği

“Ölümlü Dünya 2” filmi bugün gösterime girdi. Taff Pictures imzalı film başta 660  salonda vizyona girecekti ancak gelen ek talepler üzerine salonların sayısı 800’e kadar çıktı. Filmin yönetmeni Ali Atay, galada eşi Hazal Kaya’yla çıkışta röportaj verdi. Hazal Kaya “Ali bana filmlerini galadan önce izletmiyor. Hâlâ etkisindeyim. Ağladım, güldüm. Acayipti… Gerçekten bir filmin ikinci filmi böyle olur. O yüzden Tebrik ederim sevgilim…” dedi.

Ali Atay da “Ben aslında bu işi bu an için yapıyorum. Yazarken çekerken hazırlarken montajında hepsinde seyircilere o duyguların nasıl geçtiğini görmek için… Akıl almaz bir şey. Gerçekten bu işte bu işi neden yaptığını hatırlatıyor sana bu anlar… Böyle bir hali var” diye konuştu. Taff Pictures imzalı “Ölümlü Dünya 2” filmi 62 bin ön satışla gişe yolculuğuna başladı. Filmin ilk gün gişesinin 110 bin olması ve açılış gişesinin 400 bini geçmesi bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yeşim Ceren Bozoğlu “Yan Oda” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir