1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel’den dev reklam anlaşması… Georgiano’dan sonra Hande…

Güzelliğiyle baş döndüren oyuncularımızın başında gelen Hande Erçel, Arap ülkelerinde yayınlanacak dev bir reklam kampanyasının yüzü oldu.

Hande Erçel’den dev reklam anlaşması… Georgina Rodriguez’den sonra Hande…

Hande Erçel reklamların aranılan yüzü olmaya devam ediyor. Güzelliği dillere destan olan ünlü oyuncu “Laverne” adlı parfüm markasıyla anlaştı. Hande Erçel, bugün reklam filminin Swissotel’deki çekimleri için kamera karşısına geçti.

Depo Film’in imza attığı reklam çekiminin yapıldığı alan pembe, beyaz ve sarı renkli çiçeklerle süslendi. Reklam Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Umman, Kuveyt, Ürdün, Fas, Libya ve Katar’da yayınlanacak.

Marka daha önce futbolcu Cristiona Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez’le reklam filmi anlaşması yapmıştı. Hande Erçel’le yapılan anlaşmanın 1 yıllık olduğu öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ufuk Özkan iyileşti, TRT 1’in sevilen dizisiyle setlere dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir