1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan bir ilk... Peş peşe aşklarını ilan ettiler

Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti bu akşam Coldplay konserinde aşka geldi ve beraberlikleriyle ilgili ilk paylaşımlarını yaptı.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı’dan bir ilk… Peş peşe aşklarını ilan ettiler

Hande Erçel ve Hakan Sabancı geçen aralık ayından beri devam eden ilişkilerinde bir ilke daha imza attılar. Geçen ay Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen bir yardım gecesinde dünya basınına poz veren çift dün akşam de Coldplay konserinde aşka geldi ve sosyal medya sayfalarından ilk kez birbirlerinin görüntülerini paylaşmıştı.

Hande Erçel geçen hafta Eda Ece’nin düğününde elini tuttuğu sevgilisinin görüntüsünü kadrajlaması dikkat çekmişti. Milano‘da tatilde olan çift, San Siro Stadium‘da yapılan Coldplay konserinde samimi bir poza imza attı. Erçel, Sabancı’ya sarılırken çekilen pozunu yayınladı.

Hakan Sabancı da ilk kez Hande Erçel’in konserde eğlenirken çektiği videosunu yayınlayarak ilişkisini dosta düşmana ilan etti. Çiftin ilişkisinin evliliğe doğru gittiği konuşuluyor.

Sabancı ailesinin gelinlerinden Pınar Sabancı da bir gün önce Coldplay’in konserine gitti ve tıpkı Hande Erçel gibi dans etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Güldür Güldür Show’un Mesut’u Uğur Bilgin nişanlandı, herkes gizemli nişanlıyı merak etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir