1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel Cannes'da fırtına gibi esti

Hande Erçel Magnum'un Cannes'da düzenlediği davete onur konuğu olarak katıldı.

Hande Erçel Cannes’da fırtına gibi esti

Hande Erçel önceki yıllarda Dilan Çiçek Deniz ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerin katıldığı Magnum’un Cannes’daki davetine güzelliğiyle damgasını vurdu. Başrolünü Burak Deniz’le paylaştığı ve 2. bölüm çekimlerine başlanan “İki Yabancı” dizisine Fransa’ya gitmek için ara veren oyuncu 76. Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen etkinlikte onur konuğu oldu.

Ünlü oyuncu Hakan Yıldırım imzalı elbisesi ile La Croissette Magnum Plajı’nda bulunan Magnum Dipping Bar’da kendi Magnum’unu tasarladı. Erçel heyecanını “Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak Cannes’da bulunmak mutluluk verici… Davet geldiği andan itibaren başlayan heyecanım, buraya gelince daha da katlandı. Milyonların severek dinlediği JVKE’nin Golden Hour parçası benim de favorilerim arasında. Şarkının yeni versiyonunu Magnum partisinde dünyada ilk kez dinleyenler arasında olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum” diyerek dile getirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin yeni dizisinin adı ve başrol kadın oyuncusu belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir