1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Güven Kıraç’ın uğruna eşinden boşandığı genç sevgilisi yürütücü yapımcısı oldu

Güven Kıraç’ın aynı zamanda yapım ortağı olduğu “Yatak Odası Sırları” adlı tiyatro oyununda genç sevgilisi Mervenur Topugil de yürütücü yapımcılık yapacak.

Güven Kıraç’ın uğruna eşinden boşandığı genç sevgilisi yürütücü yapımcısı oldu

Güven Kıraç, ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven’in ‘’Yatak Odası Diyalogları’’ kitabından sahneye taşınan “Yatak Odası Sırları” oyununda sahneye çıkacak. 12 Ekim’de Baba Sahne’de seyirciyle buluşacak olan oyunda Melda Gür ve aynı zamanda yönetmen yardımcılığı yapan Melda Narin Güler de rol alıyor. Galip Erdal’ın yönettiği oyunun künyesindeki bir isim dikkat çekti.

Oyunun “yürütücü yapımcılığını” Mervenur Topugil üstleniyor. Güven Kıraç bir gezi programında tanıştığı Mervenur Topugil ile yakınlaşmış ve bu beraberlik 7 yaşındaki kızının da annesi olan 12 yıllık eşi Başak Kıraç’la geçen ekim ayında boşanmasına neden olmuştu. Güven Kıraç’ın aynı zamanda ortak olduğu  “Yatak Odası Sırları” oyununda genç sevgilisi Mervenur Topugil’in de ekipte  görev aldığı ortaya çıktı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sema Keçik ve Tayanç Ayaydın Netflix’in Cihangir Ceyhan’lı “Asaf” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir