1. Anasayfa
  2. Dizi

Gönül Dağı’na 2 yeni oyuncu

Gönül Dağı’na 2 yeni oyuncu

TRT1’in Köprü Film tarafından çekilen dizisi “Gönül Dağı” cumartesi akşamlarının reytinglerine damga vurmaya devam ediyor. Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’na 58. bölümde 2 yeni oyuncu dahil oluyor. Mustafa Şen ve Dilek Denizdelen rekortmen projenin ekibine katılıyor.

İkili projede Selami’nin (Eser Eyüboğlu) abisi İlhami ve ablası Melahat rollerine hayat verecek. Bozkırda bir Anadolu masalı ve unutulmaz aşkların hikayesini anlatan dizide Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin, Oya İloğulları ve Cem Kurtoğlu da rol alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir