1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Gonca Vuslateri’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Hem oyuncu, hem yazar olarak görev aldığı MedYapım imzalı “Cenazemize Hoş Geldiniz” filmi 22 Aralık’ta vizyona girecek olan Gonca Vuslateri 4,5 aylık hamile…

Gonca Vuslateri’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Gonca Vuslateri Vera rolüne hayat verdiği Abdullah Oğuz’un “Zaferin Rengi” filminin çekimleri sırasında anne olacağını öğrenmişti. Şu günlerde İstanbul ile Ankara arasında mekik dokuyan başarılı oyuncunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Hamileliğinin 4. ayında olan Gonca Vuslateri’nin bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi. Her projesinde etkili oyunculuk performansıyla kendisine hayran bırakan Vuslateri  son yıllarda yazarlık yönüyle de adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncunun Doğacan Güneş Perkün’le yazdığı “Cenazemize Hoş Geldiniz” filmi 22 Aralık’ta vizyona girecek. Yazarlığa devam eden Gonca Vuslateri’nin yeni projeler kaleme aldığı da öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” reytinglere zirvede başladı  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir