1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti'ne Ertuğrul geliyor

Show TV'nin Gold Film imzalı"Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezon çekimleri 28 Ağustos'ta başlayacak.

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’ne Ertuğrul geliyor

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Gold Film‘in imza attığı dizi geçen sezon aldığı reytinglerle Show TV‘nin yüzünü güldürmüştü. İkinci sezon çekimleri 28 Ağustos’ta başlayacak olan dizinin eylül ayının 3. haftası yayına girmesi planlanıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin yeni sezonunda yine çok heyecanlı ve nefes nefese olayların yaşanacak.

Ketche‘nin yönettiği diziye Bahtiyar Memili ve Yiğit Kirazcı‘dan sonra yeni bir oyuncu daha katılıyor. Kayra Şenocak cuma akşamlarına damga vuran “Kızılcık Şerbeti”nin kadrosuna katıldı. Şenocak diziye muhafazakar iş insanı Ertuğrul karakteriyle katılacak ve karakterin Nursema’yla (Ceren Karakoç) bağlantısı olacak. Öte yandan hamileyken eşi Fatih (Doğukan Güngör) tarafından aldatılan Doğa (Sıla Tükoğlu) karakteri için hemen aşk yaşayacağı yeni bir oyuncunun diziye girmesi yönünde sosyal medyada bir baskı yaratılsa da yakın zamanda böyle bir gelişme yaşanmayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu Özge Özder kızı Luna’yla ilk kez reklamda oynadı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir