1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Fatih Terim ile Özge Özpirinçci Alina Boz ve Umut Evirgen’in düğününde şahit olacak

Alina Boz ile Umut Evirgen bu akşam Emirgan’da demirli olan Halas 71 adlı tekneden nikah masasına oturacak.

Fatih Terim ile Özge Özpirinçci Alina Boz ve Umut Evirgen’in düğününde şahit olacak

Alina Boz ve Umut Evirgen bu akşam evleniyor. 5 aylık beraberliklerini nikah masasına taşıyacak olan çift düğün için Halas 71 adlı tekneyi seçti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıyacağı nikahta Özge Özpirinçci’nin yanı sıra Fatih Terim’in nikah şahidi olacağı konuşuluyor.

Necip Memili ile basının sorularını yanıtlayan Özge Özpirinçci “Evet, nikah şahit olduğuma dair bir dedikodu duydum, ne görev verilirse yerine getirmek için hazır ve nazır bir şekilde bekliyorum. Umut Evirgen evleniyor. Bir devir kapanıyor. Ben bir arkadaşım daha evliler kervanına katıldığı için çok mutluyum. Alina tanıdığım sektörden tanıdığım ve çok beğendiğim bir oyuncuydu. Şu anda onu yakından tanıdığım için, seçtiğimiz aileye katıldığı için çok mutluyum. Çok mutlular zaten ilk günden beri… Devam eder inşallah” dedi.

Necip Memili de “Biz evlilik tavsiyesi vermiyoruz, onların mutluluğu bizim mutluluğumuz… Bu anı birlikte yaşıyor olmamız çok keyifli… Biz tecrübe sahibi insanlar olarak onların heyecanına biraz gülüyoruz, biraz eğleniyoruz, duygulanıyoruz, mutlu oluyoruz… Keyifli bir akşam geçireceğiz, onun hazırlıkları yapıyorum” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökhan Alkan’dan sürpriz proje

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir