1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Fadik Sevin Atasoy ile Murat Karahan’dan muhteşem düet

Kardeşlerim dizisiyle televizyon seyircisinin karşısına çıkan başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy, dün Bodrum’da çok özel bir gecede sunuculuk yaptı.

Fadik Sevin Atasoy ile Murat Karahan’dan muhteşem düet

Fadik Sevin Atasoy, Hayırlı Sabancı’nın merhum eşi Şevket Sabancı adına gerçekleştirdiği anma töreni kapsamında düzenlenen özel gecede Murat Karahan konserini sundu. Sabancı Vakfı’nın özel gecesinde Atasoy sadece sunuculuk yapmakla kalmadı.

Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Atasoy, yine aynı üniversitenin müzik bölümünde okuyan Murat Karahan’la bir müzikal eserde düet yaptı. Uluslararası tiyatro müzikallerinde oynayan Atasoy’un Karahan’la düeti 3 bin kişilik konserde ayakta alkışlandı. Sabancı ailesinin Turgut Reis’e kazandırdıkları Şevket Sabancı Parkı’nda gerçekleşen anma konseri geçen yıl Fazıl Say’la başlamıştı, bu yıl Murat Karahan’la devam etti. Konseri izleyenler arasında Fadik Sevin Atasoy’un “Aile” dizisindeki performansıyla beğeni toplayan değerli annesi Emel Göksu da vardı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ufuk Özkan’ın nafaka çıkışına 16 yıllık eski eşi Nazan Özen’den tepki: “45 bin TL’lik nafakayı 35 bin TL’ye indirmek istiyor”  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir