1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Esra Bilgiç Venedik Film Festivali'nde

Bu yıl 80.'si düzenlenen Venedik Film Festivali'nin kırmızı halısında yürüyecek olan Esra Bilgiç, Venedik'in Lido adasına gitti.

Esra Bilgiç Venedik Film Festivali’nde

“Atatürk” filminin tanıtımında güzelliği ve sesiyle büyüleyen Esra Bilgiç; 80.’si düzenlenen Venedik Film Festivali‘nde kırmızı halıda yürümek için İtalya’nın Venedik Lido Adasındaki Hotel Excelsior‘a iniş yaparken kameralara takıldı.

Güzel oyuncu 3 Kasım 2023 ve 5 Ocak 2024 tarihlerinde 1. ve 2. Film olarak Türkiye’de ve dünyada eş zamanlı tüm sinemalarda vizyona girecek olan; Lanistar Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği “Atatürk” filminde ‘Madame Corinne’e hayat verdikten sonra Netflix’te yayınlanacak olan “Aşk Sanatı“nda da başrolü üstlendi. Esra Bilgiç; setlerinin bitmesinin ardından, ayağının tozuyla Venedik’te kırmızı halıda dünya basının karşısında çıkacak.

Esra Bilgiç festivalde “Boucheron” markası ile yürüyecek. Yetenekli ve güzel oyuncu tüm zarafeti ile kırmızı halıda Türk kadının zerafetini ve başarısını bir kez daha gösterecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Karaca filminde Emel Sayın’ı kim canlandıracak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir