1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Eski eşler Kolpaçino 4.4’lük filminde buluştu: Özgür’ü ölene kadar bırakmam

“Kolpaçino 4.4’lük” filminin ekibinde geçmişte 5 yıl evli kalan ünlü oyuncular ünlü oyuncular Buket Dereoğlu ile Özgür Özgülgün de rol aldı.

Eski eşler Kolpaçino 4.4’lük filminde buluştu: Özgür’ü ölene kadar bırakmam

“Kolpaçino 4.4’lük” filmi eski eşleri buluşturdu. 2004 yılında film setinde tanışıp evlenen 2009 yılında da boşanan Buket Dereoğlu ile Özgür Özgülgün Şafak Sezer’in fenomen filminde buluştu. Filmin Haliç Kongre Merkezi’nde dün yapılan galası önce kuliste Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan ikilide Buket Dereoğlu “Filmde karşılıklı sahnemiz yoktu ama her akşam evlerden ‘Senin sahnen nasıl geçti?’ diye konuştuk. Tabii Özgür’ün daha çetrefilli, benim daha rahat geçti. İletişimizi devam etti” dedi.

Özgür Özgülgün, geçmişte Buket Dereoğlu’yla bir film setinde tanışıp evlendiklerini hatırlattı ve “Biz bir film setinde evlendik Buket’le..” diye konuştu. Dereoğlu da “Buna gıcık oluyorlar, biliyor musun? ‘Niye o kadar görüşüyorlar’ diye… Ben gerçekten Özgür’ü ölene kadar bırakmam. O benim için çok önemli bir insan… ‘O zaman niye ayrıldılar’ diye soranları duyuyor gibiyim… ‘O zaman niye ayrıldınız’ diye bir şey yok. Evlilikler bitebilir ve başladığı gibi de bitebilir ama arkadaşlıklar, dostluklar, akrabalık hiçbir zaman bitmez…” yorumunu yaptı.

Özgür Özgülgün sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz hatta birbirimize projelerimizi söyleriz. ‘Yeni bir iş başlıyor, seni önereyim mi?’ deriz. İnsanlık bunu gerektiriyor, bizim aldığımız örf adet eğitimler bunu gerektirir. Buket benim için dünyanın en iyi insanıdır, en önemli kadınıdır ve en yetenekli aktristidir…”

thumbnail
Önerilen Yazı
atv’nin “Ateş Kuşları” dizisine 2 genç yıldız

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir