1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler çiftinin esprili twerk dansı kavgası

Çift Terapisi adlı gösterileriyle 35 kez sahneye çıkan Eser Yenenler ile Berfu Yenenler çifti 1. Yıllarını kutladı.

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler çiftinin esprili twerk dansı kavgası

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler “Çift Terapisi” adlı gösterileriyle büyük ilgi görüyor. Kapalı gişe giden gösterilerinin 1. Yılını kutlayan ünlü ikili Beşiktaş Kültür Merkezi’ndeki gösterileri öncesi basının sorularını yanıtladı. Yenenler çifti geçen günlerde bir kutlama videosu çekmişti. Kutlama videosunda twerk dansı yapan Eser Yenenler “Yani ben normalde twerk yapmayı seven birisi değilim. Daha önce yapmışlığım da yok ama gerçekten bana ‘Twerk twerk yap’ denen günü bekliyormuşum. Öyle bir twerk yaptım ki seyirci de alkışlarken şoke oldu ‘Eser böyle biri mi?’ diye…” dedi.

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler arasında daha sonra twerk dansı konusunda esprili bir tartışma yaşandı. Berfu Yenenler “Ben twerk yap demedim. O yapınca ben de neden yapmıyorsun demedim” deyince Eser Yenenler eşine bozuldu ve “Ben twerk dansını arzulayan biri değilim. Sen dedin bana… Biz buradan kavga etsek ya…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serkan Çayoğlu ve Fikret Kuşkan TRT1’in “Fatih” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir