1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Erkin Koray'ın kızından duygulandıran mesaj: Senin kızlar namağluplar baba

7 Ağustos'ta aramızdan ayrılan Anadolu rock müziğinin efsane sanatçısı Erkin Koray'ın kızı Damla Koray, babasının hayattayken Filenin Sultanları'nı gururla takip ettiğini belirtti.

Erkin Koray’ın kızından duygulandıran mesaj: Senin kızlar namağluplar baba

Erkin Koray‘ın Kanada’da yaşayan kızı Damla Koray, Filenin Sultanların başarısını tebrik etti ve babasıyla ilgili şu duygusal mesajı paylaştı: “Senin kızlar namağlup yola devam ediyorlar baba… Bunu seninle yan yana izleyememek canımı acıtsa da, bir yerden görüyorsan eminim yine sevinip gururlanıyorsundur ama belki de yanımdasındır bilmem ki…”

Eşiyle Kanada’da yaşayan Damla Koray, takipçileriyle soru cevap da yaptı. Anne olmayı düşünmediğini belirten “O işle kuzenlerim ilgileniyor” diyen Koray, bundan sonra hayatını babasının kendisine emanet ettiği şarkılarına adayacağını belirtti ve sözlerine ekledi: “Bundan sonra tek işim babamın hakkı olanı savunmak ve yaşatmak…”

thumbnail
Önerilen Yazı
“Gönül Dağı” dizisinden bomba ayrılık… İlk bölümden beri vardı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir