1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Erkin Koray'ın kızı babasının mezarını paylaştı ve bir yanlışlığı düzeltti

Anadolu Rock müziğinin büyük ustası Erkin Koray geçen cuma Kanada'nın Toronto şehrinde son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Erkin Koray’ın kızı babasının mezarını paylaştı ve bir yanlışlığı düzeltti

Erkin Koray‘ın vefatı sanat dünyasını yasa boğmuştu. Kanada‘nın Toronto şehrindeki Westminster Mezarlığı‘nda son yolculuğuna uğurlanan büyük usta cenaze töreni yapılmamasını vasiyet etmişti. Babasının vasiyetini yerine getiren efsane sanatçının kızı Damla Koray, bugün ilk kez babasının toprağa verildiği mezarlıktan görüntü paylaştı ve bir yanlışı düzeltti.

Damla Koray, “Arkadaşlar tezcanlısınız… Sevdiğiniz insanı, dualarınızı eksik etmiyorsunuz. Hemen de koşmuşsunuz, çok teşekkür ederim. Günlerdir bir şey demeyeyim diyorum. Fakat baktım kitle büyüyor… Neyse diyeceğim o ki, bu fotoğrafta üzere çiçekli olan mezar babamın değil. Onunki sağdaki arkanızı dönmüş olduğunuz yani… Sizin dualar kime gitti bilmiyorum. Neyse arada gidip dertleşmek isteyen olursa bilginiz olsun… Yine de düşünüp zahmet edip giden herkese şükranlarımı iletirim, çok kıymetlisiniz…” mesajını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serap Paköz’ün “Gerçeğin Peşinde” programı yayından kaldırıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir