1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Erkin Koray'ın cenaze bilgileri belli oldu

Kızının yaşadığı Toronto'da gömülmeyi vasiyet eden Anadolu rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, Westminster Mezarlığı & Anıt Mezarı'na defnedilecek.

Erkin Koray’ın cenaze bilgileri belli oldu

Erkin Koray geçen pazartesi akciğer sönmesi nedeniyle tedavi olduğu Toronto’daki hastanede aramızdan ayrılmıştı. Vefat etmeden önce kızı Damla Koray‘a son albümünü teslim eden, hayranlarına mektup yazan 82 yaşındaki efsane sanatçı sanki bir seyahate çıkar gibi her şeyini hazırlayıp sonsuzluğa gitti.

Arkasından görkemli bir cenaze töreni yapılmasını istemeyen, sıradan biri gibi sessiz sedasız toprağa karışmak isteyen Erkin Koray’ın Kanada’daki cenaze töreni bilgileri belli oldu. 24 Haziran 1941’de Türkiye’de doğan ve tam adı Mustafa Erkin Koray olan “baba” lakaplı büyük ustanın sevenleri için 11 Ağustos Cuma günü 11.00 ile 12.00 arasında küçül bir toplantı düzenlenecek ve dünya müzik tarihine geçen sanatçı Toronto’daki Westminster Mezarlığı & Anıt Mezarı’na defnedilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
1441 Yapım’dan çok iddialı bir dizi geliyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir