1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Emrah'ın reddettiği oğlunun düğününde sürpriz nikah şahidi

Ünlü şarkıcı Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan bugün nikah masasına oturdu.

Emrah’ın reddettiği oğlunun düğününde sürpriz nikah şahidi

Emrah‘ın reddettiği oğlu Tayfun Erdoğan bugün gazeteci Eda İrap‘la evlendi. Düğünde Tayfun Erdoğan‘ın şahitliğini Yeşilçam’ın ünlü ismi Nuri Alço yaptı. Alço nikah masasında yaptığı konuşmada “İşte hayat böyle bir şey… Biz de babasıyla ‘Ayrılamam’ filminde beraberdik. Bir amca, baba yarısı vardı. Emrah’ın amcasıydım. Şimdi oğlunun artık hem amcası, hem abisi ve onun her zaman yanında olacağıma söz veriyorum, tebrik ediyorum. Mutluluklar diliyorum. İnşallah çok güzel bir yolları olur, uzun bir yolculukları olur. kendilerini kutluyorum, tebrik ederim” dedi.

Tayfun Erdoğan da duygularını “Eee amca demek baba yarı demek abim… 😅💍 Bu mutlu günümde dünya evine girerken, benim nikah şahidim olduğun için teşekkür ederim, sözü çok güzeldi, babasıyla bir amca baba yarısı oynamıştık. Şimdi oğlunun hem amcası hem abisiyim dedi iyi ki varsın Nuri Alço” sözleriyle ifade etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aile” dizisinin Eko’su Umutcan Ütebay askere gitti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir