1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Eda Ece "ilk çocuğum" dediği köpeğine gözyaşlarıyla veda etti

Eda Ece'nin Pomeranian cinsi köpeği Pluto vefat etti, ünlü oyuncu "Annen seni çok özleyecek. Bütün aile çok üzgünüz. Daha fazla yazamayacağım, resimlerine de zor bakıyorum" açıklamasını yaptı.

Eda Ece “ilk çocuğum” dediği köpeğine gözyaşlarıyla veda etti

Eda Ece acı haberle sarsıldı. Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu köpeği Pluto’nun vefatıyla sarsıldı. Eda Ece  duygularını şu sözlerle ifade etti: “Hoşçakal Pluto’m… En sadık arkadaşım, kendi küçük yüreği büyük yoldaşım, peşimi hiç bırakmayan, ilk çocuğum. Öyle çok anımız var ki seninle, beraber büyümüştük.. Annen seni çok özleyecek. Bütün aile çok üzgünüz. Daha fazla yazamayacağım, resimlerine de zor bakıyorum. Bu güzel 10 yıl için binlerce kez teşekkür ederim sana. Pluto 12.12.2013-18.10.2023 ♾️🤍”

Ünlü oyuncu instagram profilinin de değiştirdi ve köpeğinin fotoğrafını kullandı. Eşi Buğrahan Tuncer başta olmak üzere Aslı Enver, Pınar Altuğ, Ezgi Mola da ünlü oyuncunun acısını paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Son olarak “Yaren Leylek” filminde rol alan Kıvanç Talu’nun menajerinden açıklama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir