1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Eda Ece evlenir evlenmez modaya uydu

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in Four Seasons Bosphorus Oteli'ndeki düğününün yankıları sürüyor.

Kütüğü artık Sivas’ta olan Eda Ece evlenir evlenmez modaya uydu

Eda Ece 20 Haziran’da yaş gününü kutladı ve 21 Haziran’da da 4 yıllık sevgilisi Buğrahan Tuncer‘le rüya gibi bir düğünle evlendi. Son dizisi “Yasak Elma“da defalarca nikah masasına oturan ve ünlü oyuncu gerçek hayatında ilk kez gelinlik giydi.

Eda Ece‘nin oldukça samimi ve sıcak bir atmosferde geçen düğününün hemen ardından modaya uyup sosyal medya sayfasındaki soyadını Tuncer yapması dikkat çekti. Öte yandan Eda Ece geçen günlerde nikah işlemlerini yaparken eşinden dolayı artık kütüğünün Sivas’a alındığını söylemiş ve “Bir Cem Yılmaz, bir Hadise bir de ben” diyerek Sivaslı ünlüleri saymıştı.

Düğününde dünya starlarının vazgeçilmezi olan Zuhair Murad imzalı gelinlik giyen Eda Ece‘nin en mutlu gününün fotoğrafını markanın global sayfası da yayınladı ve altına “Aktris Eda Ece büyülü gününü Zuhair Murad Gelinlik Sonbahar 2023 zamansız dantel elbisesiyle kutluyor” mesajını yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Devrim Özkan’ın yeni adresi belli oldu mu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir