1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Çok konuşulan kavgada yeni gelişme... Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay'a 2 ayrı suçtan dava

Mehmet Ali Erbil ile tiktok fenomeni Ece Ronay arasındaki hukuk savaşında yeni bir gelişme yaşandı.

Çok konuşulan kavgada yeni gelişme… Mehmet Ali Erbil’den Ece Ronay’a 2 ayrı suçtan dava

Mehmet Ali Erbil ile tiktok fenomeni Ece Ronay Taylan’ın arasındaki hukuk savaşı sürüyor. Ece Ronay Taylan, Erbil hakkında tehdit, hakaret ve cinsel tacizden dava açmış, ünlü komedyen tehdit suçundan beraat etmiş, hakaret suçundan 13 bin 100 TL para cezası ve cinsel taciz suçundan da 4 ay 15 gün hapis cezası almıştı. Mehmet Ali bu kararlara itiraz etti. Öte yandan ünlü komedyenin avukatı Şeyda Yıldırım’ın, Ece Ronay Taylan hakkında İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne yaptığı “Hakaret” ve “Kendisi İle Yapılan Haberleşmenin Gizliliğini Alanen İfşa Etme” suçları nedeniyle yaptığı şikayet üzerine de dava açıldı.

Tiktok fenomeni hakaret nedeniyle 3 ay 15 günden 28 aya kadar, haberleşmenin gizliliğini ihlal suçundan da 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak. Dilekçede Ece Ronay Taylan’ın Erbil hakkında söylediği şu ifadelere yer verildi:

‘Ortak bir çalışmaya girdik, klipte beş saniye görünmüyor… Ben ne bileyim benim başıma bu tofanları getirecek… İlk günden son güne kadar bütün mesajlarını paylaştım, ona gayet edepli ve saygılı bir şekilde demişim ki, hani ‘Mehmet Ali bey böyle şeyler söz konusu bile olamaz’ demişim… Şimdi neye uğradığımı şaşırdım. Bana yazmış ki ‘Tiktok’ta memelerini gösteriyorsun bana mı göstermiyorsun?’… Ay dedim Allah’ın pisliği köpek… ‘Klibe telif atar’, atamaz canım imza aldım ondan… Beni tehdit ediyor, bana yazmış “Tiktok videolarını İnstagram’ımda yayınlarım’…

Çok gizli sanıyor herhalde tiktok’u ona özel sanıyor. Sadece onun gördüğünü falan sanıyor herhalde… Diyorum ki sapıksın, tamam okey onu anlarım da… Ya bastonla yürüyorsun sen anladın mı? Hani o sapıklıklarını dayatacağın bir şeyin olması lazım, bir gücün olması lazım, bir icraata geçirmen lazım…Herhangi bir kadına ‘Bu gece benimle uyur musun?’ tarzı bir teklif yaptığına göre…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’nin 2. sezonu çekilecek mi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir