1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ece Özdikici hem yeni oyunu hem de kitabıyla iki koldan geliyor

Ünlü oyuncu Ece Özdikici on parmağında on marifet olan ünlü oyuncular arasında yer alıyor.

Ece Özdikici hem yeni oyunu hem de kitabıyla iki koldan geliyor

Ece Özdikici sanatın birçok dalıyla ilgileniyor. Resim konusundaki becerisini ülkemizin yanı sıra Yunanistan, Tokyo, Amerika yaptığı sergilerle ortaya koyan Özdikici, bir de “Ece” adlı çocuk kitabı çıkardı. Kitabında kendi çizimlerine yer veren ünlü oyuncu çocuklara suyun, kullandığımız kağıtların, israfın önemini, doğanın ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

Yeni sezonda yeni projelerini de değerlendiren güzel oyuncu aynı zamanda William Gibson‘ın ödüllü oyunu “Salıncakta İki Kişi” oyunuyla da tiyatroseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ece Özdikici’nin Gitta Mosca’ya hayat verdiği oyunda bir ilişkinin başlangıcından itibaren gelişimi gözler önüne seriliyor.  “New Yorkda yaşayan mücadeleci, hayat dolu, kendiyle barışık, yaşama sıkı sıkıya tutunan Gitta bu ilişkide savrulacak mıdır yoksa kendi ayaklarının üzerinde durmak için inat mı edecektir?”

thumbnail
Önerilen Yazı
Yağmur Tanrısevsin’in yeni filmi “3. Gün” geliyor  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir