1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş neden eski eşi Gonca Sağlam'la buluştu?

Geçen günlerde hakkında yapılan şikayet nedeniyle havalimanında gözaltına alınan ve kelepçe takılan Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş eski eşi Gonca Sağlam'la buluştu.

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş neden eski eşi Gonca Sağlam’la buluştu?

Ebru Şallı‘nın eşi Uğur Akkuş son günlerde 500 bin dolar borç nedeniyle hakkında yapılan şikayet üzerine gözaltına alınmış, Bentley marka lüks aracını borçlu olduğu kişiye verdikten sonra serbest kalmıştı.

Akkuş, geçen cuma Gayrettepe’de görüntülendi. Şallı’nın eşi Akkuş’un bir dönem kanlı bıçaklı olduğu eski eşi Gonca Sağlam ve oğlunun olması dikkat çekti.

Karşılıklı çok sayıda davaları olan eski karı koca bir kafede oturup sohbet etti. Oğluyla yakından ilgilenen Akkuş’un elindeki hediye torbaları dikkat çekti. Bu buluşmanın nedeni de merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Oktay Kaynarca’dan ayrılık açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir