1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Dosso Dossi Fashion Show’a Cumhuriyet’imizin 100. yılı damgası

22 yıldır Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendal Jenner ve Isabeli Fontana gibi çok sayıda top modeli ağırlayan Dosso Dossi Fashion Show Antalya’da yine çok görkemli bir şova imza attı.

Dosso Dossi Fashion Show’a Cumhuriyet’imizin 100. yılı damgası

Dosso Dossi Fashion Show 13-18 Aralık tarihleri arasında Antalya’da 22. kez dev bir moda ve eğlence şovuna imza attı. Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan 40 ülkeden yaklaşık 5 bin tekstil alıcısını ağırladıklarını açıkladı. Organizasyonun her yıl uzun süre konuşulan görkemli defilesi Nest Convention Center’da 1400 metrekarelik bir alanda düzenlendi. 2 bin davetlinin izlediği defilenin baş mankenliğini Victoria’s Secret’in ünlü mankenlerinden Norveçli Frida Aasen yaptı.

İklim krizi ve yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına dikkat çekmek amacıyla özel olarak hazırlanan podyumda Frida Aasen’e aralarında Brezilya Güzeli Maria Brechane ve Türkiye Güzeli Nursena Say’ın da olduğu toplam 70 model eşlik etti. Lady Estrella by Pınar Kerimoğlu, Of White ve Modalinda markalarının koleksiyonlarını tanıtan modeller Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen kırmızı kıyafetlerle podyuma çıktı.

Frida Aasen ise defilenin finalinde baştan aşağıya beyaz bir kostümle podyumda yürüyerek bayrağımızın renklerinden oluşan kırmızı kostümler giyen 69 modelin önünde poz verdi. Romanya’nın ünlü popçularından Minelli defilede tek şarkılık performans sergiledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selahaddin Eyyubi’nin yıldızı Uğur Güneş’in gurur gecesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir