1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Dilek Taşı'nın yıldızı Salih Bademci ile Melis Sezen Venedik Uluslararası Film Festivali'nde

Salih Bademci ile güzel oyuncu Melis Sezen onur konuğu oldukları 80. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde Priscilla filmini izledi.

Dilek Taşı’nın yıldızı Salih Bademci ile Melis Sezen Venedik Uluslararası Film Festivali’nde

“Dilek Taşı” dizisiyle 7 Eylül Perşembe akşamı seyirciyle buluşacak olan Salih Bademci ile güzel oyuncu Melis Sezen Lexus Türkiye’nin onur konuğu olarak 80. Venedik Uluslararası Film Festivali’ne katıldı. Yedi yıldır üst üste festivalin Resmi Araç Sponsoru olan Lexus, Bademci ve Sezen’i ağırladı.

Kırmızı halıda beyaz kostümleriyle poz veren Melis Sezen ve Salih Bademci, sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği Priscilla filmini izledi. İki ünlü oyuncu Elvis Presley’in eşi Priscilla Presley arasındaki ilişkinin konu edildiği filmi çok beğendiklerini belirtti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Usta oyuncu Mustafa Uzunyılmaz yolda yürürken kalp krizi geçirdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir