1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Deniz Çakır'ın nikah tarihi ve yeri belli oldu

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, yaklaşık 2 yıldır beraberlik yaşadığı ekonomist Bilgehan Baykal'la nikah masasına oturacak.

Deniz Çakır’ın nikah tarihi ve yeri belli oldu

Deniz Çakır’ın geçen aylarda uzun süredir mutlu bir beraberlik yaşadığı ekonomist Bilgehan Baykal’la evlilik planı yaptığı ortaya çıkmıştı. Çok iyi anlaşan çiftin nikah törenine ait bilgiler de ortaya çıktı. Deniz Çakır ile Bilgehan Baykal, 10 Eylül’de nikah masasına oturacak.

Dostlarının da gönüllerince eğleneceği bir kır düğünü yapmak isteyen Deniz Çakır, mekan olarak ödüllü bir düğün merkezi olan Spicy Orman Evi‘ni seçti. Kemerburgaz’daki mekanda daha önce Mucize Doktor dizisinin final bölümündeki nikah sahnesi çekilmiş, dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez de Ece Çeşmioğlu‘yla evlenmişti. Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak da geçen yaz aynı yerde nikah masasına oturmuş ve unutulmaz anlar yaşanmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisine güzel konuk oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir