1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Deniz Çakır gelin çiçeği yerine zeytin dalı taşıdı

Geçen pazar 2 yıllık sevgilisi Bilgehan Baykal'la sade bir kır düğünüyle nikah masasına oturan Deniz Çakır, barışı ve yeniden doğmayı simgeleyen zeytin dalı taşıması dikkat çekti.

Deniz Çakır gelin çiçeği yerine zeytin dalı taşıdı

Deniz Çakır ile Bilgehan Baykal çifti geçen pazar nikah masasına oturmuştu. Düğün öncesi diyet ve spor yaparak 10 kilo birden veren Çakır, eşiyle balayı için Londra’ya gitti. Bir hafta tatil yapacak olan Çakır’ın düğünündeki bir detay dikkat çekti. Nikah davetiyesinde de zeytin ağacı figürünü kullanan ünlü oyuncu düğünde gelin çiçeği olarak barış ve yeniden doğmayı simgeleyen zeytin dalı taşıdı.

Öte yandan yeni dizi ve film tekliflerini değerlendiren Çakır’ın helenistik tarzdaki gelinliği çok beğenildi. Deniz Çakır’ın nikah şahitliğini de Zuhal Olcay yapmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kanser tedavisi gören oyuncu Ayçin Tuyun’un ameliyatı başarılı geçti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir