1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Deniz Çakır düğün öncesi kampa girdi

Bilişim alanında faaliyet gösteren ekonomist Bilgehan Baykal'la nikah masasına oturmaya hazırlanan Deniz Çakır düğün öncesi forma girdi.

Deniz Çakır düğün öncesi kampa girdi

Deniz Çakır,10 Eylül’de 2 yıldır mutlu bir beraberlik yaşadığı Bilgehan Baykal‘la nikah masasına oturacak. Kır düğünüyle mutluluğa “evet” diyecek olan ünlü oyuncu, hayatının bu en özel günü için kampa girdi. Çakır son yaptığı sosyal medya paylaşımıyla forma girdiğini gözler önüne serdi. Kariyeri boyunca ekrana ve sinemaya iş yaparken tiyatroyu da hiç ihmal etmeyen başarılı oyuncu, düğün hazırlığı yaparken bir taraftan da yeni dizi ve film görüşmeleri yapıyor.

Öte yandan sesinin güzelliğiyle de bilinen Deniz Çakır, geçen haziran ayında yayınlanan “Yanık Ağıt -Behçet Aysan Şiirlerinden Şarkılar” albümünde Genco Erkal aranjörlüğünde “Kuşlar Da Gitti” şarkısını okumuştu. Çakır ayrıca “Fecri Ebcioğlu 100 yıllık Şarkılar” albümümde “Boşvermişim Dünyaya” adlı şarkıyı seslendirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deniz Baysal’ın yeni dizisi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir