1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Demet Özdemir'den açıklama:

Eşi Oğuzhan Koç'la boşanma aşamasına geldiği ortaya çıkan Demet Özdemir yazılı açıklama yayınladı.

Demet Özdemir’den açıklama…
Demet Özdemir’in bugün hakkında eşi Oğuzhan Koç’la boşanma aşamasında olduğu iddiası gündeme gelmişti. Özdemir yazılı bir açıklama yaptı.
Özdemir açıklamasında “İnsanları zan altında bırakmak bu kadar kolay mı? Şiddet içeren dilinize yaptığınız ayıba vicdansızlığınıza yazıklar olsun… Zor günlerden geçerken gündemimiz yaşanan acıları unutmamak ve yarınlar için dayanışma olması gerekirken ben ve benim gibi sektördeki evli kadın oyuncu arkadaşlarımızın özel hayatına iddia adı altında yapılan sözlü taciz sebebiyle bu açıklamayı utanarak yapmak zorunda kalıyorum ve beni ve bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım. Bundan sonra adamın geçtiği her türlü iftira sahibi ile mücadelemi hukuk yoluyla vereceğim bilin isteri… Yetsin artık…” cümlelerine yer verdi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir