1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Arkın'dan duygusal sözler: Ne iyi babaydın be Fahrettin

Betül Arkın, oğlu Murat'ın doğum gününde eşi Cüneyt Arkın'ı andı.

Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Arkın’dan duygusal sözler: Ne iyi babaydın be Fahrettin

Cüneyt Arkın’ın ailesi dün çok buruk bir gün geçirdi. Geçen yıl 28 Haziran’da aramızdan ayrılan efsane aktörün büyük oğlu Murat Arkın yaş gününü kutladı. İlk kez yeni yaşına babasız giren Murat Arkın “Her kavuşma aslında bir ayrılık… Bu sene ben konuştum, sen dinledin babam. Her zaman her yerde benimle olmana rağmen anlatacak ne çok şey varmış. Sen bu fotoğrafların her yerindesin” sözleriyle yaşadığı hasreti dile getirdi. Murat Arkın’ın gözüne taktığı bant da dikkat çekti. Babasının izinden gidip oyunculuk da yapan Arkın’ın gözünün enfeksiyon kaptığı öğrenildi.

Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Arkın da Londra’da yaşayan oğluyla hasret giderdi ve “Oğlum Murat’ım gelmiş, hoş gelmiş… Uzun yıllar sonra doğum gününü burada kutladık… Canım eşim yolladım da yüreğimizde yanımızdaydı çok iyi babaydın be Fahrettin…” mesajıyla asıl adı Fahrettin Cüreklibatır olan 50 yıllık eşini, can yoldaşını andı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Farah Zeynep Abdullah “Bihter” filmine de ortak oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir