1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Çöp Adam'ın Tamer'i Engin Altan Düzyatan Dubai'yi ailesiyle tanıttı

Engin Altan Düzyatan eşi ve çocuklarıyla gittiği Dubai'de tanıtım kampanyasının yüzü oldu.

Çöp Adam’ın Tamer’i Engin Altan Düzyatan Dubai’yi ailesiyle tanıttı

Engin Altan Düzyatan Dubai Ekonomi ve Turizm Departmanı’nın düzenlediği “Dubai Tanıtım” adlı kampanyayı tanıtması için seçildi. Dubai ziyaretinde Düzyatan’a eşi Neslihan Alkoçlar ve çocukları Emir Aras ve Alara eşlik etti.

Şehre ziyaretçi çekme amacıyla düzenlenen kampanyaya destek veren Düzyatan “Dubai, kesinlikle tekrar tekrar keşfetmeniz gereken bir yer. Şehir, her ziyaretimizde “yapılacaklar listesi”ne yeni cazibe merkezleri ve deneyimler ekliyor. Dubai, her çeşit bütçeye göre heyecan verici seçeneklerle dolu ve en önemlisi, güvenli, rahatlatıcı ve eğlenceli bir tatil arayan aileler için ideal bir yer. Dubai, kesinlikle kalbinizi yakalayan bir yer ve bu canlı şehre yaptığım ziyaretlerde edindiğim hatıralar kesinlikle unutulmaz. Gerçekten aileler için ideal bir tatil destinasyonu” dedi.

Dubai Turizm ve Ticaret Pazarlama Departmanı CEO’su Issam Kazim ise “Türkiye’de popüler bir isim olan Engin Altan Düzyatan, büyük bir hayran kitlesine sahip ve onun heyecanlı tatil deneyimini anlatması, Dubai’ye daha fazla ziyaretçi çekme misyonumuza hiç şüphesiz katkıda bulunacak.” şeklinde konuştu.

Engin Altan Düzyatan aynı zamanda sürdürülebilir turizm savunucusu ve 2021’de UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi olarak atandı.

Engin Altan Düzyatan haberin duyurusu için yayınlanacak basın bülteni için fotoğraf çektirirken oğlu Emir Aras’ın yüzünü gizledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Camdaki Kız’ın senaristinden düğün sahnesi isyanı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir