1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Camdaki Kız'ın senaristinden düğün sahnesi isyanı

Dün akşam ekrana veda eden "Camdaki Kız" dizisinin başarılı senaristi Seda Altaylı Turgutlu final sahnesinde düğün sahnesinin atılmasına tepki gösterdi.

Camdaki Kız’ın senaristinden düğün sahnesi isyanı

Camdaki Kız” dizisi dün akşam ekrana veda etti. Üç sezon boyunca perşembe akşamlarına damga vuran dizinin başarılı senaristi Seda Altaylı Turgutlu final sahnesinin reytinglerini paylaştı ve birinciliği kutladı. Ancak sektörün en güçlü kalemleri arasında yer alan Turgutlu’nun bir de isyanı vardı.

OGM Pictures‘ın ortağı Gülseren Budayıcıoğlu‘nun geçen günlerde düzenlenen veda yemeğinde beraber fotoğraf paylaşıp övgü yağmuruna tuttuğu Altaylı “Onca emek verilip çekilen ama atılan düğün bloğuna rağmen iyi finaldi be… Düğünü kimseye sormadan atana zeka ve vizyon diliyorum. Nazar kalkanlarını açalım ve birinciliğimizi kutlayalım” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Show TV yaz ekranındaki dizi ve programları tanıttı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir