1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ceyda Düvenci'den boşanma itirafı: Boşanmayı maalesef ben istemedim

Ceyda Düvenci, 8 yıllık eşi Bülent Şakrak'la boşanma haberleriyle gündemden düşmüyor.

Ceyda Düvenci’den boşanma itirafı: Boşanmayı maalesef ben istemedim

Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak‘la sevenlerini üzen boşanma kararıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı. Evliliklerini kurtarmak için aile terapistine de bile giden 8 yıllık evli çift sonunda boşanma konusunda fikir birliğine varmıştı. Bir süredir küs olan çiftten Ceyda Düvenci bir takipçisine verdiği yanıtla yeniden gündem oldu.

Ceyda Düvenci kendisine “Bu adam senin engelli evladını Kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip… Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma… Çok pişman olursun… Bu dünyada iyi insanların artık sayısı azaldı. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz” yazan talipçisine “Kararı Ben vermedim maalesef” yanıtını verdi.

Bakalım boşanma kararını kimin verdiği konusu Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftindeki gibi farklı demeçlere neden olacak mı? 27 yıllık evliliklerini bitiren Onan Aslantuğ’un, Aslantuğ da Onan’ın boşanmayı istediğini belirtmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ya Çok Seversen’de Kerem Bürsin’in küçük kardeşini Arven Ece canlandırıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir