1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak evliliklerini kurtaramadı, boşanıyorlar

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti evliliklerini kurtarmak için çift terapistinden yardım alıyordu.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak evliliklerini kurtaramadı, boşanıyorlar

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çiftinin evliliklerinde aylar önce sorunlar başlamış, 8 yıldır evli olan çift peş peşe yaptıkları açıklamalarla bu söylentileri yalanlamıştı. Ancak aylarca Selimiye’de “Maviye Sürgün” dizisinin çekimlerinde rol alan Bülent Şakrak ile NTV’de sunduğu “Bambaşka Sohbetler” programıyla gündemde olan Ceyda Düvenci’nin arasındaki kriz geçtiğimiz haftalarda yeniden başladı.

Birbirlerine küsen çift aile terapistine gitmeye ve yardım almaya karar verdi. Bülent Şakrak dizi çekiminin bitmesiyle beraber oğlu Okan Ali‘yi yanına alıp karavan tatiline çıktı, Şakrak’a tatilde akrabası Erkan Kolçak Köstendil de oğlu Marsel’le eşlik etti.

Tatil dönüşü çocuklarının karne töreninde de bir arada poz vermeyen çiftin terapi sürecinin olumsuz sonuçlandığı ve evliliklerini kurtaramadıkları öğrenildi. Önümüzdeki günlerde tarafların mahkemeye başvurması bekleniyor. Ceyda Düvenci yorumlara kapattığı bugünkü yazısında artık yoluna tek başına devam edeceğini şu sözlerle duyurdu:

“Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen…
Evet gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim… Ve hayat sana yine de teşekkür ederim, vardır benim için bir planın hep bilirim… Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum… Ateş böcekleri iyidir… Bir de sinek kuşları, bir de kırlangıçlar ve baykuşlar…”

thumbnail
Önerilen Yazı
“Maviye Sürgün” neden bir bölüm eksik çekildi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir