1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Çeşme’nin ilk kadın Belediye Başkanı Lal Denizli’nin ailesinin büyük gururu

Ünlü Teknik Direktör Mustafa Denizli ile cemiyet hayatının ünlü ismi Çiğdem Kayalı’nın kızları Lal Denizli Çeşme’nin ilk kadın Belediye Başkanı seçildi.

Çeşme’nin ilk kadın Belediye Başkanı Lal Denizli’nin ailesinin büyük gururu

Yerel seçimlerin bu kez en güzel yanlarından biri 11 kadın belediye başkanının seçilmesi… Bu isimlerin başında Mustafa Denizli ile Çiğdem Kayalı’nın kızları Lal Denizli’nin Çeşme’nin ilk kadın Belediye Başkanı olması… 32 yaşındaki Denizli, Bilgi Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi lisansı ve Hukuk yan dalı ile lisans eğitimini tamamlayıp, aynı üniversitenin Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans yapmıştı.

Şimdiye kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli kademelerde görev alan Lal Denizli yerel seçimlerde Çeşme Belediye Başkanlığı’na aday olmuştu. Rakiplerini geçerek Çeşme’nin ilk kadın Belediye Başkanı olan Denizli Çeşme’de vatandaşlarla kutlama yaptı.

Lal Denizli’nin kuzeni Ceylan Çapa annesi Şebnem Çapa, teyzesi Çiğdem Kayalı’yla olan aile pozunun altına yazdığı Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı 👏🏻👏🏻♥️🤍 gözler yaş ailen seninle gurur duyuyor Cumhuriyet Kadını LAL BAŞKAN” notuyla kutladı. Lal Denizli aralarında Erdal Beşikçioğlu, Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk, Hande Doğandemir gibi birçok ünlü oyuncuyla da yakın dost…

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bahar” dizisine Rengin’in kocası geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir