1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Cemre Baysel’in Aşk Filmi’ndeki ağlama sahnesine yönetmenden övgü

Bugün vizyona giren “Aşk Filmi”nin galasında yönetmen Deniz Denizciler, “Yaz Akdeniz”e hayat veren başrol oyuncusu Cemre Baysel’in ağlama sahnesindeki performansını övgü yağmuruna tuttu.

Cemre Baysel’in Aşk Filmi’ndeki ağlama sahnesine yönetmenden övgü

Cemre Baysel’in İlhan Şen’le başrolünü oynadığı “Aşk Filmi” filminin galası dün akşam City’s AVM’de yapıldı. Filmde yönetmen Uzay’a hayat veren İlhan Şen “Bir yönetmeni canlandırıyorum, deneme çekimine gelen bir hanımefendi ile başlayıp devam eden bir hikaye…” dedi. yönetmen Deniz Denizciler, “Yaz Akdeniz”e hayat veren başrol oyuncusu Cemre Baysel’i övdü ve “Bu kadar güzel ağlayan başka bir oyuncu görmedik” diye konuştu.

Cemre Baysel filmde büyük ilgi gören ağlama sahnesiyle ilgili şunları söyledi:

“Filmde çok ağladım. O gerçek bir ağlamaydı. O yüzden çok beğenildi. Çekiminden sonra da ağlamamı durduramadım. Hocam biz o sırada bana çok güzel bir şarkı çalmıştı. Güzel bir atmosferde, güzel bir sekastan sonra ağladım. Ekstra bir şey yapmadım. Filmde Yaz Akdeniz bir top model, film için odition çekimine gidiyor. Ondan sonra yönetmen Uzay bey ile karşılaşıyorlar. Ondan sonra tanışmaları ve yolculukları başlıyor…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Saylak’ın baba acısı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir