1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Cem Yılmaz’ın ramazanın ilk günü rakılı paylaşımına tepki yağdı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz instagram sayfasındaki hikâye bölümünden paylaştığı rakılı paylaşım nedeniyle TT oldu.

Cem Yılmaz’ın ramazanın ilk günü rakılı paylaşımına tepki yağdı

Bir gün önce yeni sevgilisi Necla Karahalil ile yakın dostu Zafer Algöz’ün annesinin cenaze töreninde ilk kez görüntülenen Cem Yılmaz, bu akşam yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü komedyen instagram sayfasındaki hikâye bölümünden rakılı paylaşımı Nejat Alp’in “Kim” şarkısı eşliğinde yayınladı. Bu durum ramazan ayının ilk oruç gününe denk geldiği için sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Cem Yılmaz hakkında yapılan eleştiriler nedeniyle kısa sürede trendlerde yer aldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Yılmaz’ı dini değerlere saygısızlık yapmakla suçlarken bazıları da “Kimse, kimse için oruç tutmuyor, sizin sevabınız size, onun günahı kendisine, herkes kendinden sorumlu! Size ne arkadaş kendi işinize bakın!” yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman eline sepeti aldı, kadınlara çiçek dağıttı  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir