1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den tepki: Aşağılık bir benzetme

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal’in annesi Ahu Yağtu’ya ödediği nafakayla ilgili esprisine usta oyuncu Mehmet Esen tepki gösterdi.

Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den tepki: Aşağılık bir benzetme

Cem Yılmaz’ın kapalı gişe giden gösterisinde eski eşi Ahu Yağtu’ya ödediği nafakayla ilgili “Benimki nafaka değil, benimki madafaka!” dediği gündeme geldi. Yılmaz 10 Mart 2012’de Ahu Yağtu ile evlenip 31 Aralık 2013’te boşandığı Ahu Yağtu’ya uzun yıllar 10 bin dolar nafaka ödemiş, ancak dolar artınca ünlü komedyen paranın TL’ye çevrilmesini ve 40 bin TL ödemeyi talep etmişti. Mahkeme Cem Yılmaz’ın 70 bin TL nafaka ödemesine hükmetmiş, Ahu Yağtu karara itiraz etmişti. Cem Yılmaz’ın oğlunun annesine ödediği parayla ilgili yaptığı göndermeye usta oyuncu Mehmet Esen ünlü komedyeni etiketleyerek “Çocuğunun annesine bu kadar cimriyse ve böyle aşağılık bir benzetme yapabiliyorsa karakterini siz düşünün!” yorumunu yaptı.

Gün boyu gelen tepkiler üzerine Cem Yılmaz X’ten “Artık gösteriden “kelime, kelime” esprilerin önü arkası nedir belli değil, düz yazıyla yazıp yazıp şuna dedi ki, buna dedi ki ile haber yapma başladı… Yap yap çok güzel. Başka ne bekliyorum ki “hiç” açıklamasını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gönül Dağı’ndan Emel Taşçıoğlu’na nostaljik sürpriz

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir
top

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir