1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli pişti oldu

2018 ile 2020 yılları arasında beraberlik Cem Yılmaz ile Defne Samyeli Power Müzik Ödülleri Töreni'nin kırmızı halısında pişti oldu.

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli pişti oldu

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli uzun süre sonra aynı organizasyonda pişti oldu. Geçmişte yaklaşık 2 yıl aşk yaşayan ve ihanet nedeniyle ayrılan eski sevgililer Atatürk Kültür Merkezi‘nde düzenlenen Power Müzik Ödülleri gecesine katıldı ve ödül verdi. 50 yaşındaki Defne Samyeli güzelliği ve fit fiziğiyle yine kendisine hayran bıraktı. Samyeli, gecede “En Güçlü İkili Ödülü”nü Köfn’e takdim etti.

Törende “En Güçlü Şarkı Ödülünü Mert Demir & Mabel Matiz“e veren ve bu sırada ikilinin Antidepresan şarkısına talip olan Nihat Doğan’a da sahneden gönderme yapan Cem Yılmaz kırmızı halıda oldukça neşeliydi. Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonuna ağustos ayında başlayacağını açıklayan ünlü komedyen, oğlu Kemal’in vücut sporlarıyla ilgilendiğini anlattı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sefo’nun çağrılmadığı müzik ödülleri törenine sevgilisi Melisa Döngel katıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir