1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Cem Karaca filmi için hangi bomba isimle görüşülüyor?

Cem Karaca'nın hayat hikâyesini anlatan sinema filminin hazırlıkları sürüyor.

Cem Karaca filmi için hangi bomba isimle görüşülüyor?
Cem Karaca’nın hayat hikâyesi beyazperdeye aktarılıyor. Bir ara Haluk Levent’in adının geçtiği filmin hazırlıkları devam ediyor. Şimdiden merak uyandıran film için bomba bir isimle görüşülüyor.
Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’ya hayat vermesi için ünlü aktör Erdal Beşikçioğlu ile görüşmeler sürüyor. Beşikçioğlu izlenme rekorları kıran “Bergen” filminde Halis rolüne hayat vermişti. Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın imza atacağı filmin yapımcıları Özgür Tari ve Aytaç Ağdağ…
Filmin yapımcıları “Gözlerinde Gecenin nemi üzerinde işçi tulumu doğarken akan gözyaşlarını silip bir namus belasını peşine düşen Anadolu Rock ozanı Cem Karaca’nın hayatı ile Geçmişteki günlerden bir teselli arayan tüm sinema severlerin huzuruna çıkacak olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz” açıklamasını yaptı.
thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Gündeş’ten Reza Zarrab’ın açtığı velayet davasına karşı atak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir