1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Mahkemenin durdurulmasına karar verdiği 90 milyonluk Cem Karaca filmi gişede ne kadar izlendi?

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi geçen Cuma gösterime girmiş, aynı gün Cem Karaca’nın son eşi İlkim Karaca filmle ilgili mahkemeden durdurma kararı aldırmıştı.

Mahkemenin durdurulmasına karar verdiği 90 milyonluk Cem Karaca filmi gişede ne kadar izlendi?

Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın danışmanlığında çekilen “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi geçen cuma seyirciyle buluşmuştu. İsmail Hacıoğlu’nun başrolünü oynadığı filmi çekerken kendisinden onay alınmadığını belirten efsane sanatçının son eşi İlkim Karaca “Cem Karaca’nın Gözyaşlarıfilminin yayınını durdurmak için mahkemeden karar aldırdı. Mahkeme 90 milyon bütçeli filmin durdurma kararını 3,5 milyon TL teminat bedeliyle karara bağladı. İlkim Karaca bir hafta içinde bu parayı yatırırsa film vizyondan kalkacak.

Bu arada “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi hafta sonu ilk 3 gününde 75 bin 680 kişi tarafından izlendi. Filmin ulaştığı hasılat ise 10 milyon 762 bin 695 TL…  Bu hafta içinde film için teminat yatırıp vizyonu durdurmaya hazırlandığı öğrenilen İlkim Karaca yaptığı yazılı açıklamada Gündemdeki film bahanesiyle “Cem Karaca’ya sahip çıkın” diyerek beni doğrudan hedef gösteriyorlar. Yani, halkı açıkça kin ve düşmanlığa teşvik ediyorlar. Ben, eşim Cem Karaca’nın filmi çekilirken onun gerçek hikayesi anlatılsın istiyorum. Bol kurguya dayanmasın. İnsanlar gerçek Cem Karaca’nın bir başyapıt olduğunu görsün. Cem’i sanatçı ve insani yönüyle bir bütün olarak tanısınlar ve Cem yeni nesillere eksiksiz tanıtılsın” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
İrem Derici hayalini açıkladı: Pavyon açmak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir