1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman’ın İtalya’da kurduğu dernekten alkışlanacak bir hareket daha

Dünyaca ünlü oyuncularımızdan Can Yaman’ın İtalya’da çocuklar için kurduğu Can Yaman for Children derneğinin çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Can Yaman’ın İtalya’da kurduğu dernekten alkışlanacak bir hareket daha

Can Yaman geçen aylarda düzenlenen “Duvarları Yıkın” sloganlı dayanışma turu kapsamında İtalya’yı gezmiş ve çocuklar için kurduğu Can Yaman For Children derneği adına destek toplamıştı. Bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri de Umberto Polikliniği Çocuk Nöropsikiyatrisi Enstitüsü’ne yardım etmekti. Toplanan kaynaklarla Roma’daki harap bir bina dernek tarafından çocuklara, gençlere ve onların ailelerine keyifli zaman geçirecekleri şekilde yenilendi.

Can Yaman, uzun soluklu projelere imza atmaya devam eden Can Yaman For Children derneğinin bu çalışmasını büyük bir gururla paylaştı. Yenilenen binanın eski ve yeni halini paylaştı. Çocuk Psikiyatrisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Pisani, Can Yaman ve kurduğu derneğe teşekkür etti ve ekledi: Gelin dünyayı birlikte daha parlak hale getirmeye devam edelim.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Asaf” dizisinde Burçin Terzioğlu’nun partnerini kim canlandıracak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir