1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması: 7 yıllık ilişkimin maşallahı var

Tiyatro oyununa başlayan Çağlar Ertuğrul bir süredir yaşadığı Urla’dan İstanbul’a döndüğünü anlattı.

Çağlar Ertuğrul’dan evlilik açıklaması: 7 yıllık ilişkimin maşallahı var

Çağlar Ertuğrul “Bihter” filminin galasına katıldı. Yakışıklı oyuncu “Urla’dan İstanbul’a taşındım. Bütün işler burada olduğu için  artık İstanbul’dayım. Yeni bir tiyatro oyununa başlıyorum. Aslında kovid zamanı yapacaktım ama yapamadık o zamanlar… şimdi tekrar Ceyla Odman’la beraber çok güzel bir oyun yapacağız iki kişilik… DasDas’ta ilk provamızı yaptık” dedi.

7 yıldır Kayla Manukyan’la beraber olan ünlü oyuncu geçen kış “2023’te evlilik olacak mı?” sorusuna, “Bu devirde evlilik zor. Hayat pahalı” cevabını vermişti. Çağlar Ertuğrul “Onu neden söyledim, yeni evlenenlerden çok duyduğum için… Bir şekilde zorlanıyorlar ve boşanıyorlar. Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor… Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor…Yarın öbür gün bir zorunluluk çıkarsa neden olmasın, evlenirim” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ayça Ayşin Turan’ın yeni partneri belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir