1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Büşra Develi'den Burak Deniz açıklaması: Kısmetimi kapatmayın

Büşra Develi'nin eski aşkı Burak Deniz'le barıştığı iddia edilmişti.

Büşra Develi’den Burak Deniz açıklaması: Kısmetimi kapatmayın

Büşra Develi ile Burak Deniz’in barıştığı iddia edilmişti. Beraber görülen ikiliden Büşra Develi’den açıklama geldi. Seren Yüce’nin yöneteceği Kasaba adlı dijital dizide Okan Yalabık, Ögürcan Çevik ve Ozan Dolunay’la kamera karşısına geçecek olan Develi, dün Etiler’de bir iş yemeği çıkışı görüntülendi.

Büşra Develi barışma iddiasına şu yanıtı verdi: “Hiç öyle bir şey yok aslında… Biz bir karşılaştık. Arkadaşça bir yemek yedik. İkimiz de birbirimizin kişisel tarihinde bir yere sahip olan insanlar olduğumuz için son derece arkadaşça kahve içtik ama konu bizim evliliğimize kadar gitti. Ben anlamadım. Bayağı da güldüm, karşılaşma aslında… Birlikte hadi bir kahve içelim, bir konuşalım, geçmişi iade edelim, biraz nostalji yapalım dedik. Çok uzun seneler geçti. Çünkü hiç onun ötesinde bir şey söz konusu değil. Ayrıca böyle haberlerle lütfen kısmetimi kapatmayın.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Eda Taşpınar’ın mescidinde poz verdiği otelden açıklama: Derinden üzüldük

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir