1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Buse Meral’den Aras Bulut İynemli itirafı

Gaddar dizisiyle seyirci karşısına çıkan genç kuşağın öne çıkan yıldızlarından Buse Meral geçen Cuma başrolünü Furkan Andıç’la paylaştığı “Cadı” filminde güçlü bir kadın olan Fikriye’ye hayat verdi.

Buse Meral’den Aras Bulut İynemli itirafı

Buse Meral kariyerinin ilk sinema filmini çekti ve Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın yazdığı aynı adlı romandan Erman Bostan tarafından sinemaya taşınan “Cadı” filminde başrolünü Furkan Andıç’la oynadı. Şu günlerde Gaddar dizisinde de Leyla’ya hayat veren genç yıldızın özel hayatında da hareketli günler yaşanıyor. Buse Meral geçen bayram Çeşme’de yakınlaştığı Aras Bulut İynemli’yle birliktelik yaşamaya başladı.

İlişkisi hakkında henüz bir açıklama yapmayan ikiliden Buse Meral film nedeniyle partneriyle beraber konuk olduğu Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına “Aşk hayatında nasıl bir dönem yaşıyorsun?” sorusuna “Güzel, her şey çok keyifli şu an… Mutluyum” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Karga Seven “Love (ft. Marriage and Divorce) dizisini uyarlıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir