1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Burcu Kara'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Ünlü oyuncu Burcu Kara ile ünlü reklamcı Fırat Doğu Parlak'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.

Burcu Kara’nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Geçen aylarda verdiği röportajda “Hep 3 çocuğum olsun istedim” diyen Burcu Kara, hayaline kavuşuyor.  Son olarak “Hakim” dizisinde seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu bu röportajı verdikten sonra çıktığı tatilde anne olacağını öğrendi. Kara sosyal medya sayfasından da duygularını “Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketi bir Burcu’ya hazır olun. Ailemizin büyüdüğü doğrudur. Hep kalabalık bir aile hayal etmiştim. Çok sevdiğim, çok eğlendiğim, bu hayatı acısı tatlısıyla paylaştığım yol arkadaşımla ikinci kez bu mutluluğu yaşamak kısmet oldu. Umarım sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza alırız üçüncü çocuğumuzu…” sözleriyle ifade etmişti.

Ömer’in üzerine titriyor

Başarılı reklamcı ve yapımcı Fırat Doğu Parlak’la örnek bir evliliği olan Burcu Kara’nın 2. bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Ömer ve ikinci oğlu Ali Çınar’ın ardından ünlü oyuncu bir erkek evlat sahibi daha olacak. Peş peşe güzellik ve bakım markalarının yüzü olan Burcu Kara organik yaşama verdiği önemle de dikkat çekiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Biran Damla Yılmaz’dan sürpriz proje

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir