1. Anasayfa
  2. Magazin

İşte Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in nikahından ilk kare

Başarılı oyuncu Eda Ece 4 yıldır beraberlik yaşadığı ünlü basketbolcu Buğrahan Tuncer'le nikah bu akşam nikah masasına oturacak.

İşte Eda Ece ile Buğrahan Tuncer’in nikahından ilk kare

Eda Ece bu akşam hayatının en anlamlı imzasını atacak. Başarılı oyuncu yaşamını basketbolcu Buğrahan Tuncer’le birleştirecek. Ünlü oyuncu nikah öncesi müstakbel eşiyle objektif karşısına çıktı.

Eda Ece’nin nikah şahitleri menajeri Gaye Sökmen, Melda Narmanlı Çimen, Ayşegül Aldinç, Merve Karakimseli… Buğrahan Tuncer’in nikah şahitleri ise; Tuncay Özilhan, Yunus Emre Sonsırma, Selçuk Karakimseli…

Four Seasons Bosphorus’ta kıyılacak nikahta Eda Ece’nin gelinliği Zuhair Murad, mücevherleri Tiffany&Co. imzalı… Düğün konsept tasarım ve organizasyonu, Aytül Ayke Weddings tarafından yapıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yerli Emily In Paris “Merve Kült”ün büyük başarısı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir