1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Burcu Biricik'in Filiz Akın hayranlığı, efsane oyuncuyu duygulandırdı

Burcu Biricik, Filiz Akın'a hayranlığını dile getirdi, Akın genç meslektaşını övgü yağmuruna tuttu.

Burcu Biricik’in Filiz Akın hayranlığı, efsane oyuncuyu duygulandırdı
Burcu Biricik Yeşilçam filmlerine olan hayranlığını Filiz Akın ve Tarık Akan‘ı buluşturan Arzu Film imzalı “Tatlı Dillim” filminin kareleriyle dile getirdi ve şu mesajı paylaştı:
“Şu fotoğrafların güzelliğine bakar mısınız? Aşığım Yeşilçam’a 🤩 #TatlıDillim… Bayılıyorum size Filiz Akın… Tarık Akan’a olan aşkımı konuşmaya gerek yok 🤩✨”
Filiz Akın, genç meslektaşından duyduğu sözler karşısında çok duygulandı ve önce “Ne kadar mutlu oldum anlatamam (bu kareyi seçtiğiniz için)…Siz de hep mutlu olun güzel ve çok yetenekli Burcu Sevgiler… Yorumlara şöyle bir baktım da ayrıca benzetilmek de çok gurur verici… Sizler Yeşilçam bayrağını çok ilerilere taşıyorsunuz” mesajlarını paylaştı.
Ardından da Filiz Akın story sayfasına “Ne kadar mutlu oldum bu yorumu görünce… Ben de hele Netflix’teki sanırım Temizleyici (Fatma) dizisindeki performansını seyrettiğimde sanal yoldan çok alkışlamıştım. Hep kendisine hayranlık içinde izlediğim Camdaki Kız’ımız, güzel oyuncumuz… Ayrıca benzetilmemiz de çok gurur verici… Çok teşekkür ederim… Siz de hep mutlu olun” yorumunu yazdı.
thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Tatlıses’in mesajına Beren Gökyıldız’dan cevap

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir