1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Nafaka borcu yüzünden hakkında hapis kararı çıktığını açıklayan Burak Sergen'e eski eşinden yanıt

Ünlü aktör Burak Sergen, oğlunun annesi Işıl Sergen'in açtığı nafaka davası nedeniyle hakkında 3 ay hapis kararı çıktığını açıklamıştı.

Nafaka borcu yüzünden hakkında hapis kararı çıktığını açıklayan Burak Sergen’e eski eşinden yanıt

Burak Sergen ile eski eşi Işıl Sergen arasında sular durulmuyor. Pandemide ölümden dönen 62 yaşındaki Burak Sergen oğlu Cansın’ın annesi Işıl Sergen’in 70 bin TL nafaka talep ettiğini, parayı ödeyemediği için de hakkında 3 ay hapis cezası çıktığını, karara yaptığı itiraz kabul edilmezse hapse gireceğini açıkladı.

Işık Sergen ise bugün sessizliğini bozdu ve önce avukatının şu açıklamasını paylaştı:

“Müvekkil Işıl Sergen ve Burak Sergen arasında yaşanan anlaşmalı protokol mahkeme kararıyla onaylanıp protokolün infazına karar verilmiş, karar kesinleşmiştir. Protokol uyarınca müvekilim Işıl Sergen sadece mal rejiminden kaynaklanan yasal haklarını almış ve Burak Sergen’in talebi ve müşterek çocuğun ihtiyaçları için kariyerini bırakmak zorunda kalmasına rağmen yoksulluk nafakası talep etmemiştir. Burak Sergen müşterek çocuğuna nafaka vermeyi, eğitim, spor ve seyahat ve benzeri tüm giderlerini karşılamayı ve Ankara’daki taşınmazın müşterek çocuğuna devretmeyi kabul beyan ve taahhüt etmiştir…”

Ünlü oyuncu daha sonra da “Avukatım Burçe Giritligil Gökçen‘in açıklamalarını kamuoyunun bilgisine sunarım. Ayrıca eklemek isterim ki, kamuoyunu manipüle etmek amacıyla açıklanan beyanlar gerçeğe aykırı olup tekrar tekrar bunlar için da hak aramaya devam edeceğiz. Lütfen sizlerden önemli bir konuda sağ duyu rica ediyorum; mahkemeler her kaybedildiğinde yaptıkları gibi bunu yapmaya devam edecekler. Lütfen hiç bir söylenene itibar etmeyiniz. Sevgiler…” mesajını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deniz Çakır’ın nikah tarihi ve yeri belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir