1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Burak Deniz'e Nilperi Şahinkaya'ya hakaretten dava açıldı

Nilperi Şahinkaya'nın Burak Deniz hakkında savcılığa yaptığı şikayetle ilgili karar çıktı.

Burak Deniz’e Nilperi Şahinkaya’ya hakaretten dava açıldı

Burak Deniz’in 15 Eylül 2022 tarihinde “Şahmaran” isimli dizinin çekimleri için bulunduğu Adana’da meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarının olduğu Adana Grand Shareton Otel’in bahçesindeki masaya gitmiş ve sohbet sonrası yaşanan kavga adliyeye taşınmıştı. Şahinkaya, avukatı Nail Gönenli‘nin Adana Başsavcılığı‘na verdiği şikayet dilekçesinde Burak Deniz tarafından hakarete maruz kaldığını belirtirken, Şahinkaya’nın arkadaşı Necmi Deniz Akıncı da hem alenen hakaret, hem de darp eyleminden şikayetçi olmuştu.

Savcılık tarafların ve görgü tanığı olan Nilperi Şahinkaya‘nın sevgilisi Emre Yusufi‘nin ifadeleri ile olayın yaşandığı otelin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra kararını verdi. Avukatları Serdar Opak ve Seçkin Bayraktar‘ın temsil ettiği Burak Deniz hakkında Nilperi Şahinkaya‘ya yönelik alenen hakaret ve Necmi Deniz‘e yönelik alenen hakaret ile basit yaralamaya teşebbüs eylemleri sebebiyle dava açılmasına karar verdi. Mahkeme, Adana 33. Asliye Ceza Mahkemesi‘nde toplam 7 yıl 2 ay hapis cezasıyla yargılanacak olan Burak Deniz hakkında kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan ise kovuşturma yeri olmadığına karar verdi.
thumbnail
Önerilen Yazı
İlhan Şen’in “Safir” dizisindeki karakter adı değişti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir