1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Leyla ile Mecnun'un yazarı Burak Aksak'ın ikiz bebek sevinci

Leyla ile Mecnun başta olmak üzere birçok dizi, film ve kitabın yazarı olan Burak Aksak ikiz kızlarını kucağına aldı.

Leyla ile Mecnun’un yazarı Burak Aksak’ın ikiz bebek sevinci

Burak Aksak dün hayatının en büyük mutluluklarından birini yaşadı. Ünlü yazarın eşi Büşra Aksak Taksim Acıbadem Hastanesi’nde ikiz bebek dünyaya getirdi. Cinsiyeti kız olan bebeklere Yaz Ferhan ve Yağmur Ada isimlerini veren ünlü yazar, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Hoş geldiniz kızlar… Aceleci bireyler olduğunuzu fark ettik bugün… Yalan yok, yanımdan geçip giderken o minik ellerinizi tutamamak çok koydu bana… Hayat hakkında kafanızı ütüleyecek çok vaktimiz olacak, bu kadar aceleye gerek yoktu. Her şeyden önce hayat zor, karmaşık ve sizin yaptığınız gibi sürprizlerle dolu. Hiçbir şey için söz veremem ama tek bir sözü gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; ellerinizi asla bırakmayacağım. Bir küçük not: Annenizi daha çok sevdiğinizi biliyorum. ve bu benim için bi problem değil. Hoş geldiniz Yaz Ferhan ve Yağmur Ada…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Serkan Çayoğlu’nun yeni dizisi “Yanık Ülke”ye bomba oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir